De Klussenier Jaap van Brink

De Klussenier Jaap van Brink
De Klussenier Jaap van Brink

Nachtegalenweg 22
6075 EX Herkenbosch

Dien uw aanvraag in »

0475 21 14 86
06 2423 2544
jaapvanbrink@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 71319433

Mijn werk

Even voorstellen

Bent u op zoek naar een vakman voor de verbouwing van uw badkamer, keuken of andere kleinere opdrachten? Ik help u graag verder!

Mijn naam is Jaap van Brink, samen met mijn partner Ank woon ik in Herkenbosch. Voor Herkenbosch en omgeving Roermond, Roerdalen, Leudal en Echt/Susteren ben ik beschikbaar voor alle verbouwingen in en rond het huis.

Het starten van een eigen klusbedrijf was al een paar jaar een droom van mij. Ik besloot niet alleen te starten maar mezelf aan te sluiten bij de franchiseorganisatie De Klussenier. Zo weten de klanten dat ik sta voor kwaliteit. Het merk De Klussenier staat bekend als betrouwbaar en degelijk. Precies waar ik voor sta en wat ik ook wil uitdragen naar mijn klanten. Daarnaast hoef ik mijn vingers niet te branden aan marketing. Vooral de online marketing is helemaal op maat voor mij gemaakt en wordt gericht op mijn doelgroep. Ik hoef alleen maar de opdrachten in ontvangst te nemen en uit te voeren. Zo heb ik de vrijheid van het ondernemerschap maar ik kan wel altijd terugvallen op het hoofdkantoor.

Voor welke verbouwingen kunt u mij inschakelen? Eigenlijk voor alle voorkomende klussen en verbouwingen in huis. Denk bijvoorbeeld aan de verbouwing van uw badkamer, keuken, toilet, zolder of timmerwerk, het plaatsen van deuren en kozijnen, schilderwerk en dergelijke. Maar ook voor kleine reparaties kunt u mij inschakelen. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Net zoals heldere communicatie, afspraken nakomen en persoonlijke aandacht. Ik denk graag met u mee.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek. U ontvangt van mij een vrijblijvende offerte, ik bereken geen voorrijkosten en u ontvangt 12 maanden garantie op de geleverde werkzaamheden.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Herkenbosch voor:

 • Op de Geberit vakopleiding heb ik kennis genomen van de basis van vuilwaterafvoertechniek in woningen volgens normering van NEN 3215.
 • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
 • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
 • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
 • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
 • Ik volgde de opleiding NEN1010 basis woningbouw om verder bekend te worden met de geldende normen voor het werken aan elektrische installaties in woningen.

Specialisaties

 • Badkamer verbouwen of installeren
 • Keuken renoveren of installeren
 • Toilet renoveren of installeren
 • Zolder verbouwen
 • CV-ketel installeren

Beoordelingen van klanten

Zeer vriendelijk kundige man. Hij reageerde zeer snel en gaf duidelijk aan wat er ging gebeuren. Werk was zeer nauwkeurig. Zal hem zeker weer vragen. Heb zijn naam al bij veel vrienden doorgegevenMarianne uit Roermond
Zeer tevreden.Duidelijk in zijn afspraken. Vakkundig.Monique uit Schinnen
In alles heel duidelijk en betrouwbaar overkomend. Mooi werk geleverd. Alles volgens afspraak.Helen uit Sittard
Vriendelijk, vakkundig, korrektFrans uit Herkenbosch
Heeft alles correct afgehandeld. Is komen kijken, offerte uitgebracht en werkzaamheden correct uitgevoerd.Th. uit Herkenbosch
Positieve ervaring,rustig persoon die bij mij professioneel overkomt.keurig werk geleverd. Vraag hem de volgende keer zeker weer!Richard uit Roermond
Onze ervaringen met Jaap zijn uitstekend. Hij is zeer deskundig, klantvriendelijk en bovenal had hij snel ons vertrouwen. De wijze waarop hij communiceert is erg prettig en voorkomend. Wij hebben de afgelopen tientallen jaren regelmatig te maken gehad met tal van bouwvakkers, klussers e.d. Vaak waren deze deskundigen goed in hun vak, doch qua communicatie en klantvriendelijkheid een stuk minder. Bij Jaap is dat dus wél het geval. Hij komt niet over als een stereotype bouwvakker o.i.d. Door zijn voorkomen e.d. krijg je de indruk dat hij voorheen een heel ander meer intellectueel/leidinggevend beroep uitoefende, of dat nog steeds doet naast het vak van klusser.Geert uit Posterholt
Prima werk geleverdHans uit Roermond

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...